Blackburn House II

The arrangement of built form across the site for this project was driven by a restrictive Significant Landscape Overlay (SLO) in place to protect a number of magnificent existing trees. From the concept design process grew an intention to celebrate these trees by creating a collection of walled courtyards showcasing them, around which indoor and outdoor living spaces are scattered. The result is a plan which creates beautiful cross-site connectiveness to the landscape and a sense of highly curated privacy for its occupants.

Bedroom

Four

Style

Urban

Share

Floor plans

Related projects

Get in touch!

Would you like more information about collaborating with our team of experienced, qualified architects? We'd love to run you through the opportunity of achieving a cutting-edge, high-quality Archiblox product.

Simply fill in your details, and let us know about your new project!

  • For a consultation with our project consultant and architect.

    Simply fill in the enquiry form and 
we’ll be in touch.

    About you

  • About your new home

  • No. of bedrooms
  • No. of Bathrooms