Bowral House
Bowral-12 (1)
Photographer: Tamara Graham

Perched above a rolling hill on the outskirts of Bowral, New South Wales this delicately designed residence is broken up into 4 zones. The main residents occupy the upper and lower middle area. The clients mother occupies a third zone with the forth separated for the weekend visitors. The design embraces a northerly aspect capturing the northern sun and a beautifully placed sustainable response.

Bedroom

Five plus

Style

Rural

Share

Floor plans

Related projects

Get in touch!

Would you like more information about collaborating with our team of experienced, qualified architects? We'd love to run you through the opportunity of achieving a cutting-edge, high-quality Archiblox product.

Simply fill in your details, and let us know about your new project! Make sure you fill out all sections ;)

  • For a consultation with our project consultant and architect.

    Simply fill in the enquiry form and 
we’ll be in touch.

    About you

  • About your new home

  • No. of bedrooms*
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.