McCrae House

The shallow, rectangular floor plan and expansive glazing of this coastal retreat on the Mornington Peninsula allow occupants on both levels to become one with nature. Two raised decks provide a space for evening gatherings watching the sunset. The dwelling has been designed to step down a steeply sloping site, and sit comfortably and unobtrusively in the surrounding coastal vegetation.

Bedroom

Four

Style

Coastal

Share

Floor plans

Related projects

Get in touch!

Would you like more information about collaborating with our team of experienced, qualified architects? We'd love to run you through the opportunity of achieving a cutting-edge, high-quality Archiblox product.

Simply fill in your details, and let us know about your new project!

  • For a consultation with our project consultant and architect.

    Simply fill in the enquiry form and 
we’ll be in touch.

    About you

  • About your new home

  • No. of bedrooms
  • No. of Bathrooms